Ting om hverdagshelse: pålitelig medisinsk informasjon, eksperthelse …

Ting om hverdagshelse: pålitelig medisinsk informasjon, eksperthelse …

InnholdsfortegnelseHva gjør medisinsk-kirurgisk sykepleie-e-bok: vurdering og styring … Gjøre?Det 8-sekunders trikset for apotektjenester-Winn-DixieFascinasjon om kan jeg bruke en utenlandsk resept for å kjøpe medisiner i USA?

For å unngå problemer med å bringe disse stoffene til Canada, må stoffet være i helsevesenet eller apotek-spredt emballasje, den originale detaljhandelsemballasjen, eller få den første etiketten festet til det tydelig som indikerer hva helse- og velværeprodukt har.!! Det aller første å forstå er at du ikke kan bruke en internasjonal resept for å få reseptbelagte medisiner i Canada.

Hvordan, spør du, hvis du takler å få resept fra en kanadisk medisinsk fagperson? Vel, du har et par mulige ruter: walk-in-klinikk (generelt raskere, kortsiktig): Et walk-in-senter lar folk bare rusle inn i tillegg til å vente med å oppsøke lege. Hvis du trenger resepten din, og du trenger det raskt, kan det være lurt å gå til et walk-in-anlegg.

Vær sikker på å ta din utenlandske resept, slik at du kan diskutere dine behov til legen. Faste lokale som krever omsorg kan raskt bruke walk-in fasiliteter.

Dette er en lege som konsekvent kan se deg selv og din slektning og overvåke velvære på lengre sikt. Så snart du har en medisinsk fagpersonell, vil de ha muligheten til å hjelpe deg med å håndtere reseptene dine. Familieutøver er arrangert på provinsielt nivå, så du må snakke nyttig referanse med din provinsielle helsemyndighet for å finne ut nøyaktig hvordan du kan skaffe deg en i distriktet ditt.

Få Publix -apoteket mitt til å jobbe

PRO-TIP: Mange provinser tillater deg å melde deg på en venteliste for en familieutøver, men dette kan ta måneder eller også år. Det er ofte raskere å ringe fasiliteter direkte i tillegg til å spørre om de godtar nye individer eller spør gode venner om legene deres takler nye mennesker.

Du burde snakke med høgskolen din for å se om de kan veilede deg om hvor du skal ta turen for å få resept. Vær oppmerksom på at hvis du noen gang før du opplever en medisinsk nødsituasjon eller krever øyeblikkelig behandling, bør du ringe 9-1-1 eller mest sannsynlig til nødsituasjonsområdet på ditt nærmeste helsestasjon.

Hvis du er en kortsiktig bosatt i Canada (besøkende, arbeider, student), anbefales det at du har en slags forsikring. Ofte er det obligatorisk, som med deltakere i International Experience Canada (IEC) så vel som globale studenter. Hvis du forventer at du trenger reseptbelagte medisiner i Canada, må du sørge for at du snakker med forsikringspolisleverandøren din i utvikling for å identifisere hvilke utgifter som dekkes og hvilke utgifter som ikke er.

Du må fortsatt navigere i puslespillet med reseptbelagte medisiner. Enhver form for reseptbelagte medisiner som utføres mens du blir igjen i helsestasjonen vil bli dekket av helsebehandlingssystemet, men alle slags medisiner du får utenfor helsestasjonen for eksempel, reseptbelagte medisiner du kjøper på et apotek vil ikke bli dekket.

Ryktet surr på farer ved å kjøpe medisiner på nettet – NHS

I tillegg leverer mange arbeidsgivere i Canada helseforsikring til sine ansatte som dekker noen utgifter forbundet med reseptbelagte medisiner. Til slutt må du ofte bo i et distrikt i et visst antall måneder før du får tilgang til landlig helse- og velværebehandlingsstrategi, i løpet av denne tiden kan det hende du ønsker å ta hensyn til å skaffe personlig medisinsk forsikring.

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...